Hei og velkommen til min studentblogg!

Mitt navn er Grete, jeg er 28 år og bachelorstudent på Høyskolen Kristiania. Jeg studerer Kreativ Markedskommunikasjon og har dette halvåret, frem til sommeren 2021, valgemne i Digital Markedsføring. Denne bloggen er en del av det faget og her kommer jeg til å ta for meg temaer som utvikling av teknologi, digitalisering, kunstig intelligens, forretningsmodeller, sosial kommunikasjon og E-varehandel for å nevne noe. En annen viktig del av dette faget er å gå ut av sin komfortsone og i den anledning har jeg blitt utfordret til å lage en videopresentasjon av meg selv, den kan du se her:

Litt mer om meg:

Jeg venter enda på å finne mitt kall i arbeidslivet og de siste 10 årene har jeg vært innom ulike bransjer og hatt mange spennende ideer om hva jeg vil bli når jeg blir stor. Jeg utdannet meg som frisør i 2012 og holdt på med det frem til 2016. Jeg har jobbet deltid i butikk i flere år og trives fortsatt godt i servicebransjen. En av de tingene som gir meg mest glede i en jobb er å snakke med mennesker og få være kreativ i det jeg gjør. Jeg startet på en bachelor i økonomi og ledelse i 2017, der var det ikke lurt å være kreativ så jeg gikk over til Kreativ Markedskommunikasjon i 2018. Selv om jeg ikke har funnet mitt kall enda, har jeg nå slått meg til ro med tanken om at veien blir til mens jeg går – og jeg lar ikke spørsmålet om “hva jeg vil bli når jeg blir stor” begrense meg i å leve livet utover det som handler om yrkesvei og karrierevalg. 

Alt annet er med andre ord spikret på plass og jeg lever et relativt kaotisk A4-liv med samboer og våres to barn, en tøff andreklassing og en guttebebbis på 9 måneder. Drømmehuset må vente til jeg er ferdig å studere og kan bli større gjeldsslave enn jeg allerede er. Jeg kjøpte min første leilighet på Nordstrand i 2014 som jeg leier ut og jeg har planer om å kjøpe fler i fremtiden – en jente med store drømmer og ambisjoner kan man vel si.

Det er vel ikke en “om meg” side om jeg ikke har med “På fritiden liker jeg å drive med…..” Det blir lite tid til hobbyer men noe jeg setter stor pris på i en hektisk hverdag er en kopp kaffe med ei venninne, en hudpleiebehandling en gang i blant eller bare en god serie. En ting som vel kan kategoriseres som en hobby må være at jeg elsker å stå på slalåmski og dra på hytteturer med min lille familie og våres venner. Jeg skulle ønske jeg var en sånn person som frivillig spratt ut av sengen klokken 06 om morgningen og tok meg en joggetur – og som den ambisiøse personen vi har etablert at jeg er så er planen å bli sånn en dag… Inntil da får jeg være fornøyd med å sjonglere å ha to barn, studier, deltidsjobb i skobutikk, husarbeid, litt OCD for rot, matlaging og enorme mengder klesvask 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook
LinkedIn
Instagram
Follow by Email